söndag 17 april 2011

2 km...

...springer jag m Amina varje lördag el söndag. Idag hade jag med alla tre barnen. Melvin på cykel o Melker i vagnen. Shit vad jobbigt det var att springa o skjuta på vagnen!.. Jag har asdålig kondition nu, har inte tränat konditionsträning sedan sommaren 2009...
Amina tränar friidrott annars 1g/v plus varannan lördag med IF Göta. Och snart börjar hennes klassfotboll som är under sommaren.
Härligt att vara aktiv med sina barn!:)

7 kommentarer:

  1. oj vad ni är tunnklädda är det verkligen så varmt? värme är jätteviktigt när man springer annars tar kroppen enormt med stryk.

    SvaraRadera
  2. Vet inte vem du är i vet du skriver ifrån men i Karlstad har vi haft sol o 20 grader idag o vi har gått i kortärmat hela dagen.
    Att kroppen skulle ta mycket stryk av att springa lättklädd vet jag inte vad du grundar på?... Nu är vi ju inga elit maratonlöpare precis utan vi sprang i typ 10-15 minuter:)..

    SvaraRadera
  3. Klädseln har jag inget att kommentera på, blir dock lite förskräckt av dotterns översträckta knä (bakre benet..). Håll koll på de mamma! ;)

    SvaraRadera
  4. Äsch då Carro när man poserar framför kameran kan knävinklarna bli lite tokiga :)...

    SvaraRadera
  5. hahaha vad får du för kommentarer egentligen!? tycker det är normala vårkläder ni har på er och vart är benet översträckt haha jag skrattar fortfarande!
    Fin bild på er 2 :)

    kramis

    SvaraRadera
  6. Mina knän är värre, jag lovar!! =)

    SvaraRadera
  7. Nej, man ska nog ha en yrkesmässig blick för att se det. Men kul att kunna roa någon i alla fall.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.