lördag 29 oktober 2011

Att berätta för barn hur jag blev till...

Ett lite lättare sätt är att läsa en bok. Melvin som är 6 år tycker denna är väldigt spännande... Och ni kan tänka er vilka sidor det är han vill att jag ska läsa... :)
Idag fick han välja bok o det blev denna igen; Katarina Janouchs "Så blev jag till" om bebisfrön och mammaägg, luckor i magen o andra spännande tolkningar. Rekommenderas starkt

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag hittade din blogg och behöver hjälp.. Har nyligen ( 5 månader sedan) fött barn, slutade med snitt och jag har inte gått ner ett kilo sedan dess. Tyvärr var jag inte så duktig på att hålla igång innan eller under graviditeten. Har aldrig varit överviktig, men det är jag nu. Magen hänger och är stor, ser gravid ut fortfarande. Att den hänger är ju också snittet en bidragande faktor till.

    Jag vill verkligen få ordning på min kropp och skall åka utomlands i vår, vill inte åka om jag inte går ner i vikt. Jag är 160 lång och väger 66 kg. Vill iallafall gå ner 10 kg... Promenerar i raskt tempo var eller varannan dag i 1,5 timme. Simmar en gång i veckan. Har helt slutat med godis på vardagarna, detta har tidigare varit ett stort stort problem, är helt klart en person som är sockerberoende.

    Nu behöver jag verkligen ha hjälp med detta.. Har haft gymkort på KMTI för,tja en 8 år sedan. Som jag fortfarande har stämplar kvar på. Är extremt "gym-rädd". Känner mig stressad och uttittad, passar inte in... Jag skulle helst vilja smita in INNAN ni har öppnat för alla andra för att våga träna! Kan man gömma sig bättre om man får en PT? Hur gör jag? Jag bor i Karlstad.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker du ska köpa på dig ett timpaket med personlig träning där man ordentligt går igenom din kost o träning för att på bästa sätt kunna ge dig bra hjälp. Vi lägger upp ett bra träningsprgram avsett för dig efter dina behov o dina önskemål. Vi har 12 olika personliga tränare med olika erfarnehet o kompentens, välj den som passar dig bäsr för det målet du har.
    Lycka till!//Cia.

    SvaraRadera
  3. PS Du får jättegärna ringa mig om du vill veta mer eller bara ha en visning i centret, Färjestads träningscenter är ganksa lugnt och inte så mycket folk. Direktnr till oss receptionen är 054-5577405, hör gärna av dig! :)

    SvaraRadera
  4. Tack! Det ska jag göra!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.