fredag 28 januari 2011

Nya Nike kollektionen

Har äntligen kommit till oss på Sats:)...
Självklart dyker personalen genast ner i klädlådan!.. Linnet är supersnyggt, öppet i ryggen o färgen är nästan självlysande! Tyvärr återger inte kameran i iPhonen färgen korrekt ser jag... tajtsen är sköna o sitter som smäck:)
Trevlig helg!

4 kommentarer:

  1. Haha, sitter som en smäck på dig i.a.f. ;) På mig skulle dom nog mera likna ett korvskinn, fast det är nog önsketänkande för dom skulle nog inte ens gå på. :D

    Jag vill fråga dig lite. Jag skaffade din gravidträningsbok och har nu bläddrat lite i den. (Jag hade en förlamningssjukdom som barn och har restskador av den i ena benet samt bäckenbotten, blåsfunktion et.c. och är dessutom stomiopererad.) Jag fick mitt första barn med snitt i maj i år och vi planerar för nästa graviditet efter att kroppen fått ett år att läka och kommit igång hormonellt et.c. Så korrekt bukträning är högaktuellt för mig, särskilt p.g.a. stomin och att jag fick prolaps (alltså tarmen åker ut så stomin blir längre) under graviditeten vilket dock nu gått tillbaka nästan helt. Jag är dock lite rädd för att träna magen har jag märkt. Är det ok att träna det som känns ok? Jag gör aldrig situps eller crunches men har testat lite plankor och lättare yoga samt lätt stabilitetsträning. Dock sporadiskt. Annars har jag mest försökt använda stabiliserande bukmuskler i vardagen vid promenader samt när jag lyfter Noah et.c. Jag kommer sluta lyfta honom när han börjar kännas för tung p.g.a. stomin. Tyvärr kan inte sjukgymnaster så mkt om sånt här. Jag är inte ute efter att bli supertränad, bara att klara mig från värre problem med prolaps et.c. samt att som de flesta är man lite fåfäng och vill slippa se gravid ut när man inte är det.

    Hur kommer det sig att du ser så otroligt platt ut på magen på bilderna trots att du hade din skada på dem? Är det helt enkelt så att det är de undre musklerna som avgör hur platt magen blir mer än raka bukmusklerna?

    Det blev lite långt nu men det kräver inte så långt svar tror jag. :)

    SvaraRadera
  2. Hej o tack för ditt inlägg:). Du ska tänka precis som du gör att träna stabiliserande övningar som plankan varianter. Tänk dig in i rörelser som liknar plankan, armhävningar är ett ex där du står i Ola kan men gör en annan rörelse samtidigt. Träna med fria vikter, stora rörelser o håll alltid in magen. Strunta helt o hållet i Sirius gör ev korta crunches liggande på boll.
    Min mage var inte så platt som vissa bilder kanske gav sken av. Bläddra längre tillbaka i bloggen så ser du bilder lagvigde då jag stod avslappnad.
    Lycka till med allt!!:)

    SvaraRadera
  3. Tack för tipsen. Jag hade lite svårt att dechiffrera några ord där - antar att du slant lite på tangentbordet. ;) "lagvigde" lyckades jag inte klura ut vad det skulle vara för något egentligen dock. Kanske bara min hjärna som är lite fredagslångsam. ;) Skrev ju t.ex. själv att jag fick barn i maj i år vilket är lite svårt... Förra året var det så klart.

    En fråga till - jag har väldigt dålig hållning - det har jag alltid haft. Det har blivit värre efter graviditeten. Känns som jag inte riktigt hittar rätt utan kroppen fortfarande tror att jag har en stor mage. Försöker använda stabiliserande bukmuskler närhelst jag kommer på men det vore skönt att slippa tänka på det men lyckas hitta rätt i.a.f. Men det kanske krävs att man tänker på det helt enkelt. Mina axlar är framåtroterade och jag tror jag skulle behöva stretcha bröstmusklerna lite och träna upp ryggen lite. Vad är lämpliga övningar för detta som inte belastar buken fel och hur kan man stretcha bröstet bra utan att stretcha raka bukmusklerna? Jag skippar alla bakåtböjningar i yoga t.ex. utom att jag testat att göra kobran utan att gå upp så högt. Känns lite trist att inte få stretcha så mycket eftersom jag mår så mycket bättre i kroppen av det. Men jag antar att det bara är att jobba på och försöka komma över "allt-eller-inget-tänkandet". Jag är ju van vid att ha vissa begränsningar.

    Nu blev det långt igen. :) Ha en trevlig fredagskväll. :)

    SvaraRadera
  4. Min knäppa iPhone hittar ju på de mest konstiga orden:)... Jag skrev att du ska strunta i situps, göra olika varianter på plankan o att tex armhävningar är en variant på plankan och titta längre bak i bloggen där jag lagt upp bilder i avslappnat tillstånd.:)...

    Vad gäller din hållning så måste du först o främst helt enkelt lära dig att föra dig med en bättre hållning. Helt enkelt sträcka på dig. I gymmet ska du träna baksida axlar o rygg. Övningar du ska undvika är tunga marklyft o stångrodd annars bör det mesta funka!:)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.