lördag 25 juni 2011

Midsommar i Torsby

Orkar inte ladda upp bilderna från kameran men jag vill bjuda på mina iPhone bilder:)

I går firade vi midsommarafton med Minijoggen i Torsby för Amina o Melvin på morronen, sen en välbehövlig fika på Wienerkonditoriet innan vi drog upp till Lekvattnet på den traditionella midsommardansen:) Naturligtvis regnade det den timmen dansen höll på... Men vi höll god min och efter dansen var det fiskdamm.

Melvin får storfångst :)...

Idag, midsommardagen har vjag o barnen tillbringat till stor del med familjen Westh:) (min barndomsvän o hennes familj) då pappa Stefan har åkt tillbaka hem för att jobba resten av helgen:(...
Vi var till Kollsbergs hembygdsgård på rundvandring i de gamla stugorna och sen fikade vi innan vi sen kopplade av en stund uppe på klipporna med den vackra utsikten över Fryken.

Våra, tillsammans sex busungar :)

Sedan drog jag på ett snabbpass på gymet, Torsby Atletklubb. Melvin fick bli med. Trodde nog vi skulle vara helt ensamma där dagen efter midsommarafton, men det var några andra småbiffar där som spände sig i bar överkropp framför spegeln... (been there, done that...)

Den tiden är förbi, finns inte så mycket att spänna haha :)...


Efter träningen fick jag stilla både mitt motor och -lantsinne lite då jag drog ut i skogen med pappas fyrhjuling. Amina o Melvin hängde med och vi körde över berget till familjen Westh och Elin hängde med tillbaka sen o lekte en stund. Så himla kul att åka fyrhjuling, vill ha en egen :)


Får så länge snika mig på pappas då o då:)

Fortsatt trevlig helg alla där ute :)...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.