söndag 20 februari 2011

Min mage...

Scrolla ner ni som inte är intresserade! Men för er som ska göra eller har gjort samma operation som jag gjort här kommer en uppdaterad bild:
OBS det är mina armbågar ni ser på bilden o inte mina bröst som nån trodde, haha :)...

2 kommentarer:

  1. Kul att se. Det ser bra ut. Vad tycker du själv så här efteråt? Har det gått som du hoppats? Var är du i din rehab gällande träning? Vågar du lasta på lite mer nu eller känns det fortfarande mycket?
    Jag är inne på min andra veckas träning och det känns bra, gör mycket sittande övningar med lättare belastning, men känner mig hyfsat stark i bålen. Jag har ju fortfarande gördeln på nattetid o får väl skynda långsamt.... :D

    SvaraRadera
  2. Jag har tagit av mig gördeln dagtid då jag inte tränar. Kändes jötteläskigt först, men det känns bättre o bättre! Jag kan lägga på ganska bra med vikter. Övningar där jag sträcker ut magen funkar fortfrande inte; bänkpress m fötterna i golvet, latsdrag, chins osv. Triceps övningar är svårt, push Downs går inte för man håller emot så mkt m magen. Men jag körde 3x10 på plan hantelpress m 18 kgs hantlarna förra veckan o det kändes helt ok!:) Så bara jag tränar "runt det" så funkar det:). Tar nog tid innan rörligheten är tillbaka. Ärret gömmer jag helt o hållet under trosorna, vi ska bara fixa till "kaninöronen" på kanterna efter sommaren. Det får tydligen de flesta göra o det är ett litet ingrepp. Kul att höra från dig:)!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.